Praktisk information

 

 

 

 

Mullfjällstationen är delvis handikappanpassad och välrustad för den större gruppen. Med sina 8 rum som rymmer 2-6 personer finns det 30 sängplatser.

Utöver detta finns det väl utrustat storkök med kapacitet för 30 personer innehållande 2 spisar, diskmaskin och goda kyl/frys möjligheter. Bredvid ligger den stora samlings/ matsalen med sin öppna spis och fantastiska utsikt mot fjällvärlden.

 

 

 

Runt omkring stationen finns det sommar som vinter lämpliga ställen att tälta på.

Efter en lång dag ute på fjället erbjuder anläggningen bastu. Till detta finns dusch och omklädningsrum för herr / dam. Dem blöta kläderna torkas med fördel i torkrummet inför nästa dags äventyr.

Alla rum är försedda med våningssängar och garderob till alla boende i rummet. Det finns även golvlådor under nedersta sängarna tillsammans med ett bord och en pall.

 

Mer info

För att få mer detaljerad information inför er vistelse på Mullfjällstationen Klicka Här.

 

Planlösning

 

Ta sig till Mullfjällstationen från allmänväg

 

Under barmarksäongen går det en grusväg hela vägen upp till Mullfjällstationen med ett fåtal parkeringar innan man kommer fram till den.

Vintertid finns det ingen farbar väg för bilar till stationen. För att ta sig upp till stationen behövs det en snöskoter eller skidor.